O nás
BEEF&BEER
B
Budeme rádi, když se staneme vaším oblíbeným místem a vaší domovskou restaurací. Jsme BEEF&BEER, již tradiční místo přátelské gastronomie, setkávání, zážitků a emocí. Hovězí a pivo, to je jen špička našeho společného ledovce. Jídla jednodušší i složitá, každodenní i slavnostní, vína „velká“ i běžná… A v neposlední řadě i kvalitní, chutné Dalešické pivo z filmových Postřižin.
E
Energie je nedílnou součástí našeho konceptu. Je to jednoduché – jediné, co musíte udělat, je otevřít dveře a vstoupit. Vše ostatní nechte s klidem na nás, s radostí se postaráme o všechna vaše přání a kromě něčeho pořádného na zub se pokusíme i dobít vaše pomyslné baterky.
E
Esencí, které u nás najdete, je spousta. Mají nejrůznější původ, chuť, vůni, konzistenci… Nade všemi ale ční jedna jediná ingredience, která je sice nehmatatelná, ale o to důležitější – snažíme se, aby ze všeho, co u nás ochutnáte, byla cítit vášeň pro to, co děláme.
F
Firemní akce, rodinné oslavy, večeře ve dvou, párty s přáteli, degustace vín, sezónní menu… To je jen stručný výčet toho, co vše u nás můžete zažít. Máte vlastní představu? Bude nám ctí, když ji budeme moci realizovat!
&
& je znak, který v angličtině znamená „and“ neboli v češtině „a“. Je to znak, který je symbolem spojení. Surovin, chutí, jídla, pití, emocí, zážitků, lidí… Eufemisticky řečeno, BEEF&BEER chce být synonymem pro spojení neboli setkávání.
B
Brunch. Každá první neděle v měsíci. 12:00. Rezervujte si svůj stůl a přispěte si. Gastrovýlety do celého světa, tematická dobrodružství, pokaždé aspoň malé překvapení, dětský koutek… jednou za měsíc (minimálně!) bychom se o vaši neděli zkrátka rádi postarali my.
E
Existuje téměř nekonečné množství rad, jak připravit či upravit hovězí steak. My ve vašem BEEF&BEER jsme v tomhle ohledu každopádně velmi konzervativní. Žádné experimenty – kromě vašeho steaku (ať už nestařeného či vyzrálého) a zkušeností našeho grillmastera si vystačíme s rozpáleným lávovým grilem, solí a pepřem. V jednoduchosti je krása. Ochutnejte sami…
E
Eso v rukávu našeho šéfkuchaře? Zrárna masa. Hovězího, ale i jakéhokoliv jiného. Naprosto specifické podmínky. Přesně stanovená teplota, vlhkost, doba zrání…Alchymie s přísně střeženým receptem. Víc vám, při vší úctě, neprozradíme. Ochutnejte sami.
R
Radost ze spokojenosti našich hostů nás posouvá dál a dál. Doufáme, že se v BEEF&BEER potkáme i s vámi a pevně věříme, že ve vaší oblíbené restauraci budete spokojeni i vy. Těšíme se na viděnou a… DOBROU CHUŤ.
Marek
Šmíd
Generální manažer
Děláme vše proto, abyste se v BEEF&BEER cítili jako doma.
Žaneta
Kůrová
Manažerka
Moje práce má nádhernou vlastnost – mohu hostům zpříjemnit čas oběda nebo večeře a ještě se u toho můžeme úžasně pobavit. A to všechno proto, že ji dělám s láskou a vždycky to tak bude.
Honza
Kohutič
Šéfkuchař
Nejen „hovězím a pivem“ živ je člověk. Máme pro vás i leccos jiného – od rychlých obědů až po macaté burgery!
WANTED
Zástupce šéfkuchaře
Přijďte do Beef & Beer. Připravíme vám vaše Beef & Beef!