Beef & Beer
  • Jídlo s sebou
  • OBJEDNAT ON-LINE
  • Menu
  • O nás
  • Aktuality
  • Galerie
  • Rezervace
  • Kontakt
Beef & Beer
  • Jídlo s sebou
  • OBJEDNAT ON-LINE
  • Menu
  • O nás
  • Aktuality
  • Galerie
  • Rezervace
  • Kontakt

Staření masa

admin52019-12-01T16:30:34+01:00

Mokré zrání je jedním ze způsobů, jak kus masa povýšit na prvotřídní steak a probíhá již cestou na lodi, jež k nám míří ze země původu. U nás si můžete dopřát steaky z vybraných koutů světa a z masa nejvyšší kvality.

Suché zrání neboli staření steaky posouvá ještě o třídu výš. Maso během staření několik dní až týdnů odpočívá ve speciálních podmínkách, našich zrárnách přímo v restauraci, a je pro chuť klíčové. Stařené maso je křehčí, měkčí a má intenzivní chuť. Zrání vyžaduje pečlivost, a především trpělivost. Výsledek ovšem stojí za to.

vlastni popis
vlastni popis
BeefandBeer Ball Tip steak (1)
BeefandBeer Ball Tip steak (1)
BeefandBeer RibEye (2)
BeefandBeer RibEye (2)

Share this post

Facebook Twitter LinkedIn Google + Email

Kontakt

Stojanova 1335
686 01 Uherské Hradiště

+420 576 514 028
info@beefandbeer.cz
www.beefandbeer.cz

Provozovatel

Beef & Beer Czech Republic s.r.o.
Michelská 1005/59
Praha 4 | 141 00

IČ: 03462854

Zápis v obchodním rejstříku vedeného u Městského soudu v Praze, oddíl C, vl. 231978

Otevírací doba

PO-ČT:11.00 -16.00
PÁ-SO:11.00 - 20.00
NE:11.00 - 16.00

Pro rezervaci volejte na telefonní číslo
+420 576 514 028

Přidejte se k nám