POLEDNÍ MENU 13. – 17. 7.

PONDĚLÍ 13. 7.
Polévka k menu: Krémová kuřecí polévka s trhaným masem a zeleninou (1,7,9)35 Kč
Kuřecí soté s pórkem a jasmínovou rýží (7)120 Kč
Hovězí fajitas s pšeničnou tortillou, zakysanou smetanou a listovým salátem s vinaigrettem (1,3,7,12)150 Kč
Telecí burger, okurkovo-cibulový relish, hořčičná majonéza, slanina, Cheddar a naše hranolky(1,3,7,10,11,12)180 Kč
ÚTERÝ 14.7.
Polévka k menu: Kukuřičný krém s vepřovým popcornem, zakysanou smetanou a semínky (7,11)35 Kč
Holandský řízek s bramborovou kaší s hráškem, coleslaw salát (1,3,7,10,12)120 Kč
Boloňské lasagne gratinované sýrem gouda, listový salát se sladkokyselou zálivkou (1,3,7,12)140 Kč
Filírovaný hovězí rump steak, cous-cous, rajčata, bylinky zelenina a pečivo (1,3,7,12)170 Kč
STŘEDA 15. 7.
Polévka k menu: Zelná polévka se špekem, bramborami a majoránkou (1,7)35 Kč
Těstovinový salát s vepřovou panenkou, vejci, zeleninou a hořčičným dresingem (1,3,7,10)120 Kč
Smažené korejské kuře s jasmínovou rýží sezamem a bbq omáčkou (6,11,12)150 Kč
Stroganoff z hovězí svíčkové, jasmínová rýže, žampiony, rajčata, kyselá okurka a mladá cibule (7, 12)180 Kč
ČTVRTEK 16.7.
Polévka k menu:Bramboračka s hříbky(1, 7)35 Kč
Musaka z vepřové panenky s bešamelovou omáčkou (1,3,7)125 Kč
Rýžové nudle s kachními prsy, křupavou zeleninou a teriyaki omáčkou (6,11,9,12)150 Kč
Telecí roastbeef, Nakládané hořčičné semínko, brambory, listový salát, křen a naše bageta (1,3,7,10,12)180 Kč
PÁTEK 17.7.
Polévka k menu: Kari polévka s cizrnou, zeleninou, kokosovým mlékem a koriandrem (7,9)35 Kč
Smažený kuřecí řízek a bramborový salát se zakysanou smetanou (1,3,7,9,10,12)120 Kč
Burger s trhaným hovězím v bbq omáčce, kyselou okurkou, grilovanou cibulí a hranolky (1,3,7,6,11,12)155 Kč
Zauzená vepřová panenka, bramborové krokety, švestková omáčka (1,3,7,12)180 Kč

Nový jídelní lístek

Stále se posouváme dál a připravujeme pro Vás nová jídla, nové chutě i kombinace. Přijďte si vychutnat jídlo od našeho kuchařského týmu v čele s šéfkuchařem Milanem Benovičem.
Maximum z toho co Vám servírujeme na talíři, pochází z rukou našich kuchařů. Pečeme naše pečivo, udíme uzeniny, vyrábíme sýry, sbíráme, sušíme, zavařujeme, zpracováváme… a věříme, že právě všechna ta práce se odráží na každém talíři a ve vašem prožitku z jídla. To je pro nás to nejdůležitější a děláme pro to maximum.
Těšíme se na Vás. Tým Beef & Beer

MENU S SEBOU

OBJEDNÁVKY OBĚDOVÉHO MENU na T: +420 576 514 028
MENU S SEBOU: Vyzvednutí menu v Beef & Beer v ulici Stojanova 1335 v čase 11.00-13.00 hod.
Objednávky můžete provést i on-line na portále www.menicka.cz do 10.30 hod.
OTEVÍRACÍ DOBA
Posezení v restauraci v 1. patře a na kryté zahrádce.
PO-PÁ: 11.00-22.00 hod.
SO-NE: 12.00-22.00 hod.